1 augustus en alweer een onopgevoede hond….

De markt afgelopen zaterdag in Apeldoorn viel wat tegen. De hele dag was ik druk met de regen uit mijn kraam te weren. Dus zeiltje op en zeiltje af. En …..dat allemaal in een grote zandbak. Bij mooi weer is zand erg leuk maar bij regen is dat stukken minder. Toch liepen er aardig wat mensen rond, maar door het weer niet genoeg om er een goeie omzet uit te halen. Ik had wel een hele aardige buurvrouw die heerlijke zelfgemaakte jammetjes verkocht. Ook zij staat volgende keer op kasteel Hoekelum in Bennekom waar mijn volgende markt zal zijn.

Dan nog het verhaal over de onopgevoede hond. In mijn vorige blog schreef ik al over de hond die zeer brutaal tegen mijn broekspijk pieste. Dit verhaal was ik juist tegen mijn jambuurvrouw aan het vertellen terwijl er achter mij een hond tegen mijn kraam aan het plassen was. Niet te geloven! Ik sta versteld van de hondenbezitters die het normaal vinden om hun honden mee te nemen naar zo’n markt en dan niet zien wat hun lieveling aanricht. En…als je er ze op wijst gewoon zeggen: doet mijn hond dat???? De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Net voordat de markt aan z’n eind was begon het nog eens flink te regenen. Pff en dan alles inpakken. Het valt niet mee: markten in Nederland.

No comments yet.

Geef een reactie